Ref: 24023 - Diepstraat 85 Kuringen

Vrijstaande woning met 4 slaapkamers

  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 359 kWh/m2/jaar
  • 1967
  • 4.423 m²
  • 311 m²
Deze statige woning met 4 slaapkamers is gesitueerd op een royaal perceel van 18a54ca aan de Diepstraat 85 in Kuringen. Naast de woning wordt er een weide meeverkocht van 25a69ca. Dit weiland is bereikbaar via de tuin en de oprijlaan. Het pand is gelegen in een aangename rustige omgeving, wat het een uitgelezen plek maakt voor wie op zoek is naar rust en ruimte. De buurt staat bekend om zijn aangename, residentiële karakter en biedt een ideale mix van privacy en bereikbaarheid, met nabijgelegen voorzieningen zoals winkels, scholen en recreatiemogelijkheden.

Op het gelijkvloers verwelkomt een royale inkomhal je in de woning, die leidt naar een ruime woonkamer met veel lichtinval en voorzien van een gezellige haard voor de koude winterdagen. De woonkamer is uitgerust met airco. De eikenkeuken is uitgerust met oven, kookplaat, microgolf en natuursteenwerkblad. Voor comfort tijdens warmere dagen is er airconditioning geïnstalleerd. Op het gelijkvloers vinden we ook nog een veranda, wasplaats, toilet en vestiaire, evenals een inpandige garage met sectionaalpoort.

Het eerste verdiep biedt een nachthal, een slaapkamer, een slaapkamer met airco en toegang tot het terras, een volledig uitgeruste badkamer, en een studio met eigen leefruimte, voorzien van airco en badkamer. Het tweede verdiep omvat een vierde slaapkamer met lavabo, een polyvalente ruimte en een sauna en stoomcabine, perfect voor ontspanning. De woning heeft ook een kelder waar de verwarmingsinstallatie is terug te vinden.

De tuin is een ware blikvanger, verdeeld in een prachtige siertuin met een mooi begroeid prieel en een ruim terras voorzien van een zonnetent, perfect voor heerlijke zomeravonden. Diverse buitenkranen verhogen het gebruiksgemak. Een aparte oprijlaan leidt naar een losstaande garage met ruimte voor drie wagens. De garage heeft een extra poort aan de achterzijde die toegang biedt tot de tuin. De zolderruimte van de garage kan ingericht worden tot een extra ruimte.

Deze woning combineert ruimtelijk comfort met functionaliteit en een hoogwaardige afwerking, wat het een uitstekende keuze maakt voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar luxe en comfort in een serene omgeving.

Interesse in deze prachtige woning of wens je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@optie-m.be of bel naar 011 23 11 01. Wij staan klaar om je verder te helpen en een bezichtiging te organiseren.
Naam
Mariek Martens
Tel.
+32 11 23 11 01
E-mail
mariek@optie-m.be

Verdieping -1

Kelder

Gelijkvloers

Inkom / gang
Leefruimte
Keuken
Gang
Veranda
Vestiaire
Wasplaats
Toilet
3x Garage

Verdieping 1

Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Nachthal
Leefruimte
2x Toilet
2x Badkamer
Dressing

Verdieping 2

Overloop
Slaapkamer
Wellness
Polyvalente ruimte
Bouwjaar
1967
Renovatiejaar
1995
Bebouwing
Open
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
Bij Akte
Oriëntatie tuin
Noordwest
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris
Prijs
€ 759.000
EPC
359 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20240125-0003116597-RES-1
Label
epc waarde d
E peil
359
K peil
108
Totale opp. grond
4.423 m²
Bewoonbare opp.
311 m²
Airco
Ja
Alarm
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Mogelijk overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
B
Stedenbouwkundige bestemming
Gebieden voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen