Over Optie M vastgoed


Maak kennis met Optie M vastgoed uit Hasselt, de beste optie voor de verkoop, verhuur en het beheer van jouw vastgoed. Ons kantoor is gelegen in Hasselt. Je kan ons vinden onder de Gelatinetoren en op wandelafstand van de nieuwe stadswijk Quartier Bleu in Hasselt, ons kantoor ligt in de Blue lofts. Optie M is voornamelijk actief in regio Limburg. Mariek Martens startte vastgoedmakelaarskantoor Optie M in 2019. Als erkend BIV-makelaar staat Mariek Martens samen met haar team elke dag klaar om het beste van zichzelf te geven.

Optie M benadert haar klanten en medewerkers steeds vanuit zijn drie kernwaarden: ondernemerschap, klantgerichtheid en authenticiteit. Vanuit ons ondernemerschap creëren wij een meerwaarde voor alle betrokken partijen. Optie M wil de verwachting van de klant overtreffen en dit op een authentieke manier door steeds onszelf te blijven en open te staan voor de ander.

Optie M vastgoed gaat voor langdurige relaties en snel en efficiënt werk!

Mariek Martens
Mariek Martens
Oprichter - vastgoedmakelaar
BIV 512950
Erkend schatter-expert: 005241254449
011 23 11 01
Carine Schrijvers
Carine Schrijvers
Manager vastgoed
BIV 518261
011 23 11 01
Robby Lenaerts
Robby Lenaerts
Vastgoedmakelaar
BIV 518286
011 23 11 01
Ine Kusters
Ine Kusters
Commercieel medewerker
011 23 11 01

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

Je wil een vastgoedmakelaar die je 100% kan vertrouwen. Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over wat we doen. Verder bezorgen we je een correcte en realistische waardebepaling. We geven je tips om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Kortom, bij ons blijft het niet bij woorden. We doen er alles aan om jouw pand zo vlot mogelijk te verkopen aan een correcte prijs.

Wat zeggen onze klanten?

Klik hier om onze reviews te bekijken.

Doelgerichte publiciteit voor jouw pand!

Kandidaat-kopers spreken we op een doelgerichte manier aan:

Wij houden je steeds op de hoogte van de genomen acties zodat je niet voor verrassingen komt te staan.