Ref: 24040 - Brugstraat 27 Bilzen

HANDELSPAND + APPARTEMENT MET TUIN IN HARTJE BILZEN

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 243 kWh/m2/jaar
  • 290 m²
  • 227 m²
Dit ruime pand ligt op de Brugstraat 27 in Bilzen. De omgeving biedt alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Daarnaast geniet je van een gezellige sfeer die de stad Bilzen te bieden heeft.

Op de begane grond vind je een ruime kantoorruimte, perfect voor diverse zakelijke doeleinden. Vanuit deze kantoorruimte heb je direct toegang tot de tuin, waar een extra kantoorunit is voorzien, ideaal voor extra werkruimte of vergaderruimtes. Het hoofdgebouw beschikt ook over de nodige sanitaire voorzieningen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een moderne en comfortabele woonruimte. De open keuken creëert een aangename sfeer voor ontspanning en familieactiviteiten. Verder is er een badkamer met toilet, bad en wastafel, en een praktische wasplaats met aansluitingen voor een wasmachine en droger, evenals extra opbergruimte. De tweede verdieping is ingericht als een rustige en comfortabele slaapverdieping. Hier bevinden zich drie ruime en lichte slaapkamers, ideaal voor ouders, kinderen of gasten. Daarnaast is er een tweede badkamer, voorzien van toilet, douche en wastafel, wat zorgt voor extra gemak en privacy voor het hele gezin. De tuin dient aangepakt te worden zodat ook dit een heerlijke ruimte wordt.

Dit pand biedt jou een unieke kans als je op zoek bent naar een combinatie van werk en wonen in één gebouw. De commerciële ruimte op de begane grond biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers, terwijl de bovenliggende verdiepingen een aangename leefomgeving bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft en hoe het perfect aansluit op jouw zakelijke en persoonlijke behoeften. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je meer te vertellen over dit bijzondere pand. Contacteer ons op info@optie-m.be of 011 23 11 01.
Naam
Mariek Martens
Tel.
+32 11 23 11 01
E-mail
mariek@optie-m.be

Gelijkvloers

Inkomhal
Kantoor
Kantoor
Kantoor
Kantoor in een aparte unit
Berging
2x Toilet
Trappenhal

Verdieping 1

Leefruimte
Leefruimte met keuken
Badkamer
bad + 2x lavabo
Toilet
toilet in de badkamer
Wasplaats
met spoelbak
Trap
Nachthal

Verdieping 2

3x Slaapkamer
Badkamer
Badkamer met douche en lavabo.
Toilet
Toilet in badkamer
Nachthal
Beschikbaar
Bij akte
Oriëntatie tuin
Oost
Prijs
€ 388.500
EPC
243 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20230402-0002855763-KNR-1
Label
epc waarde c
Totale opp. grond
290 m²
Bewoonbare opp.
227 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Ja
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Neen