Ref: Project Tauws

Ontdek de charme van wonen in Bilzen met Residentie Tauws


Ontdek de Charme van Wonen in Bilzen met Residentie Tauws
Ervaar het ultieme woonplezier in Bilzen, een stad die het beste van beide werelden biedt. Met Residentie Tauws tillen we jouw leefgenot naar een hoger niveau dankzij de uitgekiende combinatie van comfort en luxe. Elk appartement is ontworpen met het oog op ruimte en privacy, met royale terrassen, eigen parkeerplaatsen en een persoonlijke lift die direct toegang geeft tot jouw appartement.
Residentie Tauws is niet zomaar een thuis, maar een springplank naar het bruisende stadsleven van Bilzen. Deze stad is rijk aan faciliteiten zoals een stedelijk zwembad, een groot cultureel centrum, een moderne bibliotheek en levendige terrassen. Daarnaast biedt de historische Landcommanderij Alden Biesen steeds weer een boeiende uitstap.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nabijgelegen groene parels zoals het Munsterbos en natuurgebied de Kattenberg. Alles wat je nodig hebt, ligt binnen handbereik. Op zondag wandel je naar bakkerij Vangronsveld voor verse koffiekoeken, en het centrum van Bilzen is slechts een korte wandeling verwijderd. Perfect voor een bezoek aan de wekelijkse woensdagmarkt of voor de dagelijkse boodschappen bij Colruyt, slechts enkele straten verderop.

De strategische ligging nabij de E313 zorgt bovendien voor een vlotte verbinding met nabijgelegen steden zoals Hasselt en Maastricht. Kortom, Residentie Tauws is een ideale mix van stedelijke toegankelijkheid en rustgevend wooncomfort.

Moderne Technologie voor Duurzaam Wonen
De appartementen van Residentie Tauws blinken uit in duurzaamheid en moderne technologieën, met zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming die ook kan koelen. Dit alles draagt bij aan een lagere energierekening en een comfortabel binnenklimaat, jaar in jaar uit.

Speciale Aankoopvoorwaarden
Profiteer nu van een verlaagd BTW-tarief van slechts 6% bij de aankoop van je eerste appartement of bij de verkoop van een ander vastgoed. Voor meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden, neem contact met ons op.

Maak Residentie Tauws Jouw Nieuwe Thuis

Ben je klaar om meer te ontdekken over dit prachtige project? Neem contact op voor meer informatie of om een bezoek te plannen: Optie M Vastgoed | 011/23 11 01 | info@optie-m.be | www.optie-m.be. Ontdek zelf waarom Residentie Tauws de perfecte plaats is om jouw nieuwe thuis te noemen.
Nr Type Status Prijs Slk. Woonopp. Grondopp.  
3 bus 1 Appartement Te koop € 400.000 2 117 m² 505 m² Meer info
Nr Type Status Prijs Slk. Woonopp. Grondopp.  
3 bus 2 Appartement Te koop € 375.000 2 110 m² 505 m² Meer info
Nr Type Status Prijs Slk. Woonopp. Grondopp.  
- Appartement Te koop € 480.000 2 141 m² 505 m² Meer info