Welkom bij Optie M !

Vindt je het moeilijk om jezelf wegwijs te maken in het complexe vastgoedlandschap? Dan ben je bij optie M aan het juiste adres!

Optie M is een vastgoedkantoor actief in Bilzen.

Wij zijn een hands-on partner die je graag op weg helpt in jouw vastgoed-avontuur.

Met een enorme passie en met veel werkervaring betreedt ons team, bestaande uit Ine, Carine en Mariek, de Limburgse vastgoedmarkt.

Ons immobiliënkantoor begeleidt je bij het nemen van belangrijke beslissingen. Door de transparante communicatie met realistische doelstellingen creëert Optie M een onvergetelijke ervaring rond ieder onroerend goed.

Wij hanteren een persoonlijke benadering met aandacht voor de klant, steeds met de focus op een vlotte verkoop of verhuur van jouw woning of appartement in en rond Bilzen.

Tot slot behandelen we ieder dossier met de nodige commerciële en professionele aanpak. Bel ons of mail ons voor al je vragen en dan helpen we je graag verder!

Wil je graag rustig wonen maar toch veel te beleven hebben? Dan is Bilzen dé plek voor jou!

Bilzen is een rustige gemeente met prachtige bezienswaardigheden. Zo heb je onder andere de prachtig erfgoedsite van Alden Biesen. Zowel voor jong als oud, cultuur- of natuurliefhebber, voor ieder wat wils. Van tentoonstellingen tot wandel- en fietsroutes door Haspengouw en de Demervallei. In Bilzen kan iedereen zich amuseren.

Daarnaast heeft Bilzen de gezelligste terrassen van Limburg, de uitkijktoren op de Borreberg, het Munsterbos en de speeltuin Het Edelhof.

Bilzen is absoluut de moeite om te wonen!

Ontdek ons vastgoedaanbod in en rond Bilzen.