Ref: Sint-Martinusplen 9a Genk

APPARTEMENT MET PANORAMISCH ZICHT EN TERRAS IN HARTJE GENK

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 380 kWh/m2/jaar
  • 1976
  • 102 m²
Dit appartement bevindt zich op het Sint-Martinusplein 9a bus 80, in het hart van Genk. Gelegen op de achtste verdieping, geniet je hier van een indrukwekkend panoramisch uitzicht over de stad en het nieuwe stadsbos van Genk. Het bruisende Sint-Martinusplein biedt een ideale combinatie van rust en stedelijk comfort, met alle faciliteiten op wandelafstand. Dit maakt de locatie niet alleen praktisch, maar ook bijzonder aantrekkelijk voor wie wil genieten van een levendige omgeving met groene accenten.

Bij binnenkomst kom je in een ruime inkomhal met een handige, ruime vestiairekast. De inkomhal geeft toegang tot de lichtrijke leefruimte. Hier valt meteen het prachtige visgraatparket op dat ook werd doorgetrokken in de inkomhal en slaapkamers. Vanop het terras aan de leefruimte heb je een adembenemend zicht op het stadsbos. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken, uitgerust met een spoelbak, vaatwasser, oven, kookvuur, dampkap en recent vernieuwde koelkast. Dankzij de opening in de keuken blijft het contact met de leefruimte behouden. Het appartement beschikt verder over drie slaapkamers, waarvan eentje toegang geeft tot het tweede terras aan de achterzijde, De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo en een douche. Verder is er een apart gastentoilet en een ruime berging, die volledig is uitgerust met rekken voor extra opslag. In de kelderverdieping vind je bovendien een privékelderberging.

Enkele van de grootste troeven van dit appartement zijn het prachtige panoramische uitzicht, de lichtrijke ruimtes, de twee terrassen en de centrale ligging met zicht op het stadsbos.  Daarnaast bieden de drie slaapkamers en de praktische opbergruimtes extra comfort.

Interesse in dit unieke appartement? Contacteer ons via info@optie-m.be of bel ons op 011 23 11 01 voor meer informatie of een bezichtiging!
Naam
Robby Lenaerts
E-mail
robby@optie-m.be

Verdieping -1

Kelder

Verdieping 8

Inkomhal
Woonkamer
Keuken
3x Slaapkamer
Badkamer
Toilet
Berging
Verdieping
8
Bouwjaar
1976
Beschikbaar
bij akte
Lift
Ja
Prijs
€ 190.000
EPC
380 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20241011-003406369-RES-1
Label
epc waarde d
EPC ref.
20220318-0002565899-GD-1
Bewoonbare opp.
102 m²
Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
G(ebouw)-score info
D g-score icon
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Neen