Ref: D23044 - Berg 17 Voeren

Prachtig landelijk gelegen hotel-restaurant

  • 1969
  • 10.938 m²
  • 1.084 m²
‘De Cantarel’: het mooiste plekje van de Voerstreek gelegen in een lieflijke vallei, omzoomd door bossen en boomgaarden met Maastricht, Aken en Luik op amper 20 kilometer. Gelegen midden in een fiets- en wandelparadijs met historische bezienswaardigheden zoals kastelen en oude boerderijen die getuigen van de rijke geschiedenis van de streek.
In dit prachtig landelijk gelegen hotel-restaurant kom je helemaal tot rust. Op de terrassen midden in de natuur, met kabbelend water op de achtergrond, is het genieten in optima forma....
Op het domein is de fietsenverhuur ‘E-bikes to go’ gevestigd, ideaal voor een prachtige fietstocht door de Voerstreek of het Heuvelland.


HOTEL
De accommodatie beschikt op het gelijkvloers over een idyllische wintertuin van circa 120 vierkantenmeter met 80 plaatsen. Een warm aangekleed restaurant van circa 60 vierkantenmeter met 50 plaatsen. het restaurant heeft reeds een jarenlange Gault & Millau- erkenning. je geniet hier dan ook van de lekkerste gerechten en menu’s van de grote en kleine kaart. Een eerlijke, pretentieloze keuken met net dat ietsje meer. Verder is er een ontbijtruimte met 100 plaatsen. Deze aparte ontbijtruimte is ook te gebruiken als zaal voor groepen. In 2021 werd de keuken volledig vernieuwd. De keuken beschikt over professionele apparatuur en is voorzien van alle conform. Bij De Cantarel kan je heerlijk genieten van koffie met gebak na een wandeling of fietstocht. Er worden tevens groepsarrangementen en buffetten aangeboden voor grotere groepen.

Op het eerste verdiep zijn er 8 standaardkamers, elk voorzien van een individuele badkamer. Er is tevens een extra toilet voorzien.

Op het tweede verdiep is er een nachthal die toegang geeft naar de twee juniorsuites elk met afzonderlijke badkamer.

WONING
De woning is gelegen op de verdieping en wordt door de eigenaar bewoond. De woning omvat een inkomhal, woonkamer, keuken, badkamer, 5 slaapkamers, een berging en een terras.  

EXTRA TROEVEN

  • terras met 100 zitplaatsen

  • ruime parking voor meer dan 25 wagens

  • openluchtzwembad

  • tiptop verzorgde tuin.Ruim 30 jaar is de exploitatie in handen van de familie Lindelauf-Vonken die zowel het onroerend goed als de horeca-exploitatie ter overname aanbieden.
Heeft u een passie voor gastvrijheid, toerisme en ondernemerschap! Twijfel dan zeker niet om dit prachtige pand te komen ontdekken. Contacteer ons via info@optie-m.be of via 011 23 11 01.
 
Naam
Mariek Martens
Tel.
+32 11 23 11 01
E-mail
mariek@optie-m.be

Verdieping -1

Kelder
99 m²
Bierkelders, wijnkelder en bergkelders.

Gelijkvloers

Gelijkvloers
474 m²
Inkomhal, wintertuin, restaurant, toiletten, afwaskeuken, keuken, koelen vriescel, bureau, sas, berging/wasplaats, eetzaal, toiletten, stookplaats en trappenhal.
Bijbouw
56 m²
Niet verwarmd openluchtzwembad met stalletjes

Verdieping 1

Eerste verdiep
296 m²
Gang, 8 hotelkamers met individuele badkamer, toilet en een woning bestaande uit; hal, gang, zithoek, eethoek, kookhoek, badkamer, 5 slaapkamers, berging en terras.

Verdieping 2

Tweede verdieping
96 m²
Gang en twee juniorsuites met afzonderlijke badkamer.
Bouwjaar
1969
Renovatiejaar
2021
Bebouwing
Open
Algemene staat
Goede staat
Beschikbaar
na akte
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
EPC ref.
20230704-0017164700-NR-1
Label
epc waarde x
Totale opp. grond
10.938 m²
Bewoonbare opp.
1.084 m²
Bebouwbare opp.
580 m²
Breedte huis
17 m
Breedte grond
68 m
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Stadswater
Ja
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Recreatiegebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Geïnventariseerd erfgoed
Landschapsatlas
Renovatieplicht
Niet ingegeven