Info op kantoor

Delen

Ref: Project Tauws

Wonen in Bilzen dat is genieten

Met residentie Tauws willen we genieten nog makkelijker maken. Ruime terrassen, parkeerplaatsen voor de deur, royaal veel ruimte in de appartementen en een lift die uitkomt in jouw appartement.

Een ideale uitvalsbasis voor iedereen die vlakbij de stad Bilzen wil wonen.

De stad Bilzen heeft een hand vol troeven; stedelijk zwembad, groot cultureelcentrum, vernieuwde bibliotheek, gezellige terrassen, ook een bezoek aan Landcommanderij Alden Biesen is steeds de moeite.
Verder zijn er ook tal van mooie wandelplekken te ontdekken; Munsterbos, natuurgebied de Kattenberg, …

Residentie Tauws is vlakbij bakkerij Vangronsveld gelegen, ideaal om op zondag verse koffiekoeken te halen. Het centrum van Bilzen is op wandelafstand, ideaal om de wekelijkse woensdagmarkt te bezoeken. Heb je nood aan grote inkopen? Verderop in de straat is een grote Colruyt te vinden. Dankzij de nabijheid van de E313 is er ook een vlotte verbinding naar steden zoals Hasselt en Maastricht.

“Residentie Tauws, jouw nieuwe thuis"

Dit project kan je aankopen aan 6% BTW. Je komt hiervoor in aanmerking als je je eerste appartement aankoopt of als je een appartement aankoopt en je ander vastgoed verkoopt. Wil je weten aan welke andere voorwaarden je moet voldoen? Neem dan zeker contact met ons op!

De technische troeven van deze appartementen zijn de zonnepanelen, de warmtepomp en de vloerverwarming waarmee je ook kan koelen!

Benieuwd naar dit project? Contacteer ons voor meer info en een bezoek! Optie M Vastgoed | 011/23 11 01 | info@optie-m.be | www.optie-m.be