Welkom bij Optie M

Wil je graag samenwerken met een betrokken partner in jouw vastgoed-avontuur? Dan ben je aan het juiste adres.

Optie M is een vastgoedkantoor gevestigd in Hasselt.

Vol passie en met veel werkervaring betreedt ons team, bestaande uit Benjamin, Carine en Mariek, de Limburgse vastgoedmarkt. Wij weten als geen ander hoe we je wegwijs kunnen maken in het complexe vastgoedlandschap in en rond Hasselt.

Ons immokantoor begeleidt je bij het nemen van belangrijke beslissingen. Door open en eerlijke communicatie met realistische doelstellingen creëert Optie M een onvergetelijke ervaring rond ieder onroerend goed.

Wij hanteren een persoonlijke aanpak met aandacht voor de klant, steeds met de focus op een snelle verkoop of verhuur van jouw pand in de regio Hasselt.

Tot slot behandelen we ieder dossier met de nodige commerciële en professionele aanpak. Bel ons of mail ons voor al je vragen en dan helpen we je graag verder!

 

Ontdek hier ons vastgoedaanbod in Hasselt


Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Volg ons dan op social media. Hier posten wij geregeld tips, nieuwe panden en het laatste nieuws in verband met vastgoed in en rond Hasselt.

 


Hasselt de stad voor de levensgenieters.

Deze gezellige stad heeft een groot shoppingsaanbod, smaakvolle eetgelegenheden, cultuurhuizen en fantastische musea. Daarnaast kan je er ieder jaar deelnemen aan de welgekende kermis, kerstmarkt en jeneverfeesten. Dit maakt van Hasselt een van de beste steden om te wonen.

Met de autosnelwegen zoals de E313 en E314 voor de deur, ben je in een mum van tijd in Antwerpen, Luik of Brussel. Daarnaast kan je, dankzij de centrale ligging, snel een bezoekje brengen aan onze buren in Nederland en Duitsland

De Hasselaren zetten zich in om de stad leefbaar te maken door middel van talrijke initiatieven om de lokale handel te ondersteunen. Hiernaast maken ze het hun missie om minder CO2 uit te stoten. Zo kan deze bloeiende stad zich richten op upcycling, ruildiensten, gemeenschappelijke moestuinen en nog zo veel meer.