Welkom bij Optie M

Optie M is een vastgoedkantoor actief in Diepenbeek.

Ons team bestaat uit Benjamin, Carine en Mariek. Zij zullen met enorm veel passie en vol werkervaring jou als geen ander wegwijs maken in het complexe vastgoedlandschap in en rond Diepenbeek.

Ons vastgoedkantoor begeleid je bij het nemen van belangrijke beslissingen. Door open en eerlijke communicatie met haalbare doelstellingen creëert Optie M een onvergetelijke ervaring rond ieder onroerend goed.

Wij hanteren een gepersonaliseerde aanpak met aandacht voor de klant, steeds met de focus op een vlotte verkoop of verhuur van jouw huis of appartement in de regio Diepenbeek

Met de nodige commerciële en professionele aanpak, behandelen wij jouw dossier.

Wil je graag samenwerken met een proactief partner in jouw vastgoed-avontuur? Bel ons of mail ons voor al je vragen en dan helpen we je graag verder!

 

Ontdek hier ons vastgoedaanbod in Diepenbeek


Wil je op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes?

Volg ons dan op social media. Hier posten wij geregeld tips, nieuwe panden en het laatste nieuws in verband met vastgoed in en rond Diepenbeek.

 

 

Ben je opzoek naar een betaalbare woning, appartement, bouwgrond of villa? Wil jij liever in een rustige buurt wonen of kort bij de gezellige winkels, restaurants en gezellige bistro’s?

Dan zit je in Diepenbeek zeker goed. Je vindt er een zeer ruim aanbod aan vastgoed tegen een betaalbare prijs.

Diepenbeek is een ideale plek om te wonen. De gemeente ligt tussen Hasselt en Genk en heeft zich de laatste paar jaren op de kaart weten te zetten. Diepenbeek staat bekend voor de startplaats voor de vele bloesemritten door het Haspengouwse landschap. Daarnaast vind je in Diepenbeek het ‘Demerstrand’. Een speeltuin waar je gezellig naartoe kan met de kinderen. Ben je op zoek naar meer avontuur? Dan biedt Diepenbeek prachtige wandelroutes die echt de moeite waard zijn.