Ontroerend goed!
Ontroerend goed!
 

Over ons

De aankoop of verkoop van een woning is een mijlpaal in ieders leven. Wij, Carine en Mariek, begeleiden jullie graag bij het nemen van deze belangrijke beslissing. Uiteraard in overleg, door open en eerlijke communicatie, met realistische doelstellingen. Door onze kennis van zaken, gedrevenheid en passie voor het vak bieden wij ondersteuning en advies op maat.

 

Mariek Martens, jonge ondernemer uit Bilzen en oprichter van Optie M Vastgoed heeft haar passie gevonden als vastgoedmakelaar. Ze bouwde haar carrière uit in de HR-sector: van jobstudent voor Flexpoint Group tot Branch Manager tot HR Generalist. Veel en goed contact met de klant is een must voor Mariek. Na een intensieve opleiding en een succesvolle stage was Mariek in 2018 toe aan een nieuw hoofdstuk: de vastgoedsector.

 

Carine Schrijvers, staat met achttien jaar ervaring in de banksector en twaalf jaar in vastgoed dag in dag uit, klaar voor haar klanten. Net als Mariek, is het contact met de klant de drive voor Carine. Deze optimist in hart en nieren staat haar klanten met veel enthousiasme bij.

 

Samen bouwen wij Optie M Vastgoed uit tot het referentiepunt voor vastgoed in Limburg.

 

 

Welkom bij Optie M vastgoed! 

Erkend vastgoedmakelaar
BIV nr. 512950 - Mariek Martens

Contacteer ons

Optie M vastgoed

Lazarijstraat 156/1
3500 Hasselt

Tel. +32 11 23 11 01

www.optie-m.be

mariek@optie-m.be

BTW-BE 0735590194