Ref: 24043 - Holt 67a Beverst

RUIM HANDELSPAND OP TOP LIGGING

  • 929 kWh/m2/jaar
  • 285 m²
Ontdek dit veelzijdige handelspand in het charmante Beverst, perfect gelegen tussen Bilzen en Diepenbeek. Deze locatie biedt niet alleen een uitstekende zichtbaarheid maar ook een toegankelijke bereikbaarheid, wat ideaal is voor jouw bedrijf. Bovendien beschikt het pand over parkeerplaatsen naast het pand.

Wanneer je het pand binnenstapt, vind je op het gelijkvloers een lichte en uitnodigende showroom met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Deze ruimte leent zich perfect voor een winkel, kantoor of toonzaal. In het midden van het pand is een ruime, flexibele ruimte die op verschillende manieren kan worden ingericht, afgestemd op jouw behoeften. Achteraan bevinden zich een grote bergruimte, een compacte kantoorruimte en een toilet, allemaal ontworpen voor jouw comfort en gemak.

De zolderverdieping biedt drie ruime kamers die ideaal zijn voor opslag. Dankzij de ramen in elke kamer komt er veel daglicht binnen, wat een aangename werkomgeving creëert. Vanuit de achterste kamer heb je bovendien een prachtig uitzicht op de tuin, wat voor een extra gevoel van rust zorgt.

In de kelder is er plaats voor de stookolietank en een kleine, veelzijdige ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Dit handelspand biedt een unieke kans om jouw bedrijf te laten groeien in een dynamische en goed bereikbare omgeving. Wij nodigen je van harte uit om dit pand te komen bezichtigen en alle mogelijkheden te ontdekken die het te bieden heeft. Bij Optie M staan we klaar om jou te ondersteunen en begeleiden in elke stap van jouw vastgoedtraject. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. We helpen je graag verder! Optie M vastgoed | 011/23 11 01 | info@optie-m.be | www.optie-m.be
Ik ben kandidaat
Naam
Mariek Martens
Tel.
+32 11 23 11 01
E-mail
mariek@optie-m.be

Verdieping -1

Kelder

Gelijkvloers

Winkel
Toilet
Kantoor

Verdieping 1

3x Opslagruimte
Algemene staat
Goede staat
Prijs
€ 1.000
EPC
929 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20240605-0003267752-KNR-1
Label
epc waarde f
Bewoonbare opp.
285 m²
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven