Ref: 23071 - Demerstraat 15 / 2 Diepenbeek

Goed geleden KMO-unit te huur in Diepenbeek.

  • 2023
  • 180 m²
Ben jij als ondernemer op zoek naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats op een toplocatie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Dan is deze gloednieuwe KMO-unit in het industrieterrein "Industriezone Centrum" te Diepenbeek precies wat je zoekt!

Ontdek de perfecte ruimte voor jouw bedrijf in onze nieuwgebouwde KMO-unit, met een ruime oppervlak van 180m² die volledig is afgestemd op al jouw bedrijfsactiviteiten. De toegang tot deze moderne werkruimte wordt vergemakkelijkt door een elektrische sectionaalpoort met een indrukwekkende vrije hoogte van 6 meter. Dit betekent dat zelfs grotere voertuigen en machines moeiteloos de ruimte kunnen betreden en gebruiken.

Wat deze unit nog aantrekkelijker maakt, zijn de geavanceerde elektrische voorzieningen. Met moderne led-verlichting en stopcontacten aan elke wand, zowel op 220V als 380V, is alles aanwezig om een efficiënte en goed uitgeruste werkomgeving te creëren. Daglicht is voorzien door de grote lichtstraat. De eigenaar heeft een toilet voorzien in de Unit. Bovendien beschik je over 2 privé-parkeerplaatsen.

De locatie van deze KMO-unit biedt tal van voordelen: De centrale ligging in Limburg, in de nabijheid van oprit 30 van de E313, verzekert gemakkelijke toegang tot belangrijke verbindingswegen. Hierdoor ben je altijd verbonden met cruciale zakelijke knooppunten. Bovendien bevindt het centrum van Diepenbeek zich op korte afstand, waardoor je snel toegang hebt tot diverse voorzieningen en services.Dit alles wordt aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs van 1050 euro per maand, exclusief BTW. Mis deze unieke kans niet om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien in deze ideale werkruimte. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit pand is onmiddellijk beschikbaar.
 
Naam
Mariek Martens
Tel.
+32 11 23 11 01
E-mail
mariek@optie-m.be

Gelijkvloers

2x Parkeerplaats
Magazijn
Toilet
Bouwjaar
2023
Beschikbaar
onmiddellijk
Prijs
€ 1.050
Bewoonbare opp.
180 m²
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven