€ 245.000

Delen

Ref: 23049 - Cuvelierstraat Bilzen

Prachtige bouwgrond van 15a46ca.

  • 1.546 m²
Bent u op zoek naar een perfecte bouwgrond voor uw droomhuis? Zoek niet verder! Ontdek onze prachtige bouwgrond van 15 are 46 centiare gelegen aan de Cuvelierenstraat in Rijkhoven.

Deze ruime bouwgrond biedt u de mogelijkheid om uw eigen architectonische visie tot leven te brengen en een woning te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Met een oppervlakte van 15 are 46 centiare heeft u voldoende ruimte om een comfortabel huis te bouwen met een grote tuin waarin u kunt genieten van rust en privacy.

Wat deze locatie echt bijzonder maakt, is de prachtige omgeving waarin het zich bevindt. Rijkhoven is een sfeervol dorp dat bekend staat om zijn groene landschap en rustige leefomgeving. Hier kunt u genieten van de rustige straten en wordt u omringd door prachtige natuur. Tegelijkertijd profiteert u van de nabijheid van alle benodigde voorzieningen. Winkels, scholen en openbaar vervoer liggen allemaal binnen handbereik.

De grote troeven van deze locatie in Bilzen:

  • Rust en sereniteit: Rijkhoven is een oase van rust, weg van de drukte van de stad. Geniet van een vredige omgeving, omringd door groene landschappen en landelijke charme.

  • Natuurpracht: Voor natuurliefhebbers is Rijkhoven een waar paradijs. Het dorp wordt omringd door prachtige bossen, uitgestrekte velden en schilderachtige wandelpaden.

  • Uitstekende locatie: Hoewel Rijkhoven rustig en landelijk is, bevindt u zich toch dicht bij alle benodigde voorzieningen. Bilzen, een bruisende stad, ligt op slechts een steenworp afstand. Hier vindt u een breed scala aan winkels, restaurants, scholen en gezondheidszorgfaciliteiten. Bovendien biedt de centrale ligging van Rijkhoven gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden zoals Hasselt, Tongeren en Maastricht.


Het beoordelingskader van de stad bilzen is van toepassing: https://www.bilzen.be/beoordelingskader-omgevingsvergunningen-def

Kortom, Rijkhoven in Bilzen is een ideale plek om te wonen en wij bieden u de kans om uw droomhuis te bouwen op dit prachtige perceel. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via info@optie-m.be of bel naar 011 23 11 01 om een bezichtiging te regelen en uw plannen werkelijkheid te laten worden!j
Naam
Mariek Martens
Tel.
+32 11 23 11 01
E-mail
mariek@optie-m.be
Bebouwing
Open
Beschikbaar
bij akte
Oriëntatie tuin
Noord
Prijs
€ 245.000
KI (niet geïndexeerd)
€ 16,00
Totale opp. grond
1.546 m²
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Geen bouwvergunning
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven