Ref: 22720 - Molenveldstraat 2 Sint-Lambrechts-Herk

GEZELLIGE WONING IN DOODLOPENDE STRAAT MET MOOIE TUIN

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • 127 kWh/m²
  • 1951
  • 425 m²
  • 183 m²

Recent gerenoveerde woning in een doodlopende, rustige straat middenin het groen.
Tegelijk is deze woning zeer centraal gelegen dichtbij scholen, winkels en uitvalswegen. Het centrum van Hasselt is op 10 minuten bereikbaar.

De woning bestaat uit een ruime inkomhal die toegang verleend tot de trap naar boven. Eveneens kan je er een toilet terugvinden. Vanuit de gang kom je terecht in de woonkamer. 
De woonkamer heeft veel lichtinval door het grote raam aan de voorkant. Tevens geeft de woonkamer uit de patio. De muur van de buren zal een groene muur worden. Vanuit de woonkamer gaan we 2 trapjes op, en komen we terecht in een gang die toegang geeft tot de vestiaire, de berging en een berging met extra douche.  Aan de rechtse kant heb je zicht op de binnenkoer door de mooie, grote ramen. Aan het eind van de gang komen we uit in de keuken. Deze heeft een spits, hoog dak waardoor de keuken zeer ruim en landelijk aanvoelt. Je kan er een eiland terugvinden en een gasfornuis van Lacanche met 6 gaspitten en twee ovens. Je kan de landelijke sfeer opsnuiven in de keuken. Bovendien is er over de hele achterzijde een schuifraam met uitkijk op de tuin en de mooie terrassen.

De bovenverdieping bevat een ruime badkamer met inloopdouche, badkamermeubel met dubbele lavabo en mogelijkheid tot het plaatsen van een bad. Eveneens is er nog een toilet in de badkamer. Het eerste verdiep biedt toegang tot een eerste, zeer ruimte slaapkamer. Ook hier is weer veel lichtinval.  Langs de 2de vaste, houten trap, komen we op het zolderverdiep uit. Deze werd ingericht als slaapkamer. Er is een mogelijkheid om hier 2 slaapkamers van te maken mits het plaatsen van een extra veluxraam.

Elk verdiep is voorzien van airco.

Buiten vindt men een leuke patio gelegen tussen keuken en living. Dit kan ingericht worden als tuintje, terrasje of als moestuin.
In de tuin vinden we twee ruime terrassen terug. Deze terrassen kijken uit op een ruime tuin die nog verder ingericht kan worden. Er is een omheining voorzien.

Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv

Contacteer ons snel voor een bezichtiging! Optie M vastgoed | 011 23 11 01 |info@optie-m.be
Contactpersoon Carine Schrijvers
Tel. nr. + 32 11 23 11 01

Gelijkvloers

Inkom / gang
11,8 m²
Gang met houten voordeur. Inbouwkast met elektriciteitskast, elektriciteitsmeter, gasmeter, watermeter en internet-aansluiting. 1 lichtarmatuur, 1 radiator. Tegelvloer.
Toilet
1,2 m²
Toilet in de gang beneden. Aansluiting voor een wasbakje.Tegelvloer.
Woonkamer
28,3 m²
Living met prachtige schouw. 1 raam met lamellen, 1 dubbel raam met uitzicht op de binnenkoer. Airco van Daikin, thermostaat, deurbel met camera, 2 radiators, 2 lichtarmaturen. Tegelvloer.
Gang
6,65 m²
Vanuit de woonkamer, 2 trapjes omhoog. In deze gang zien we links de vestiaire, berging en de aparte douche. Rechts heb je zicht op de buitenkoer. Tegelvloer.
Vestiaire
1,5 m²
Ruime kapstok, 1 inbouwspot. Tegelvloer.
Douche
3 m²
Berging met douche. Extra wateraansluiting voor wasbak of wasmachine. 1 radiator. Tegelvloer.
Keuken
18,33 m²
Landelijke keuken met eiland. Dubbele lavabo. Gasvuur met 6 pitten van Lacanche. 2 ovens. Groot schuifraam met zicht op de tuin. Groot raam met zicht op de binnenkoer. 2 radiatoren. 1 lichtaansluiting. Spits dak. Schuifdeur naar de gang. Tegelvloer.
Terras
19,5 m²
Houten omheining met steenkorven
Terras
40,3 m²
Ruim terras met bakken voor een moestuin.
Binnentuin
16,3 m²
Patio die zichtbaar is vanuit de living, de keuken en de gang. Er is een watervoorziening. De muur met de buren zal afgewerkt worden met een groenmuur.
Slaapkamer
maken.

Verdieping 1

Slaapkamer
21,5 m²
Mooi verlichte kamer met 2 ramen. 2 radiatoren, laminaat, schuifdeur, televisie-aansluiting, 2 lichtarmaturen. Laminaatvloer.
Badkamer
10,2 m²
Ruime badkamer die in 3 gedeeld is. Een ruime inloopdouche, toilet en mogelijkheid tot het plaatsen van een bad. Badkamermeubel met dubbele lavabo en 2 spiegels. Mozaiek pebble vloer- en muurtegels.
Gang
2,5 m²
Vaste houten trap met ingebouwde spots in de muur, 1 raam.
Toilet
Toilet in badkamer.

Verdieping 2

Slaapkamer
34,5 m²
Ruime zolderkamer, dubbel raam, 1 mogelijkheid tot een raam (is dicht gemaakt), Airco van Daikin, 3 lichtpunten, spits dak, laminaat, toegang tot de vaste trap in hout met ingebouwde spotjes langs de zijkant, geïsoleerd dak met dakkapel.Laminaatvloer.
Bouwjaar
1951
Renovatiejaar
2016
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Normaal
Beschikbaar
na akte
Oriëntatie tuin
Noordoost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Prijs
€ 360.000
Ki
€ 651
EPC
127 kWh/m²
EPC ref.
20211229-0002517689-RES-1
EPC label
epc waarde b
Totale opp. grond
425 m²
Bewoonbare opp.
183 m²
Aardgas
Ja
Airco
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Videofoon
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee